Vi är ett gäng erfarna frisörer

Hos oss jobbar ett gott och glatt gäng frisörer som både är utbildade till det och har flera års erfarenhet av att jobba med det. Vi har därför allt som krävs för att kunna ge dig den service du är ute efter och den hjälp du behöver. Vi älskar att jobba med hår och kan hjälpa dig oavsett om det handlar om klippning, att permanenta håret, att färga håret eller att sätta dit eller ta bort löshår. Oavsett vad det är gällande ditt hår som du behöver hjälp med så är du varmt välkommen att ta kontakt med oss.

Vi ger alltid ett trevligt bemötande

Som frisörer är vi väl medvetna om att det inte bara är kvalitén på din klippning som avgör ifall du blir nöjd med oss och vår service eller inte. Att ge dig ett trevligt bemötande är nämligen också av yttersta vikt för oss. Vi ger dig därför en mycket trevlig kundupplevelse från början till slut. Våra frisörer är närmare bestämt lika socialt kompetenta som de är duktiga på att jobba med hår.

Vi bryr oss om miljön

Att förse dig som kund med en bra service är förstås en av de allra viktigaste sakerna för oss. Vi försöker dock även att vara så miljövänliga som det går. Detta handlar för oss bland annat om att använda miljövänliga hårsprayer samt hårfärger.