Klipp dig hos en frisör

Ett av huvudskälen till att besöka en frisör är förstås att klippa sitt hår. Antingen kan du be någon av våra frisörer att ge dig den frisyr de tror passar dig bäst, eller så kan du bara berätta hur du vill ha det. Det kan också vara klokt att ta med dig en bild på någon som har en frisyr liknande den du också vill ha. Oavsett vad du väljer att göra kommer våra frisörer hjälpa dig med att ge dig det du vill ha.

Ditsättning och borttagning av löshår

Att använda löshår är något som på senare år har blivit alltmer populärt. Vi är därför en frisör som även kan hjälpa dig med detta. Vi hjälper dig både med att sätta fast eller ta bort löshår. Våra frisörer har lång erfarenhet av att jobba med löshår och vet hur man sätter dit det och tar bort det på snabbast möjliga sätt. Vårt mål är därför att alltid ge dig det du är ute efter på snabbast tänkbara sätt.

Färgning av hår

Ibland kan man vilja prova på hur det är att ha en annan hårfärg än ens naturliga sådana. Vi är därför en frisör som även gärna hjälper dig med att färga håret om det är så att du behöver hjälp med det. Vi har hårfärger i regnbågens alla färger som vi kan hjälpa dig att prova på om du så önskar. Märker du efter färgningen att du inte gillar din nya hårfärg? Inga problem, då hjälper vi dig med att färga det i en annan färg. Vi hjälper dig helt enkelt till dess att du finner en färg som passar dig bra.